Trenerseminar i Bodø

I helgen var det duket for samling i Bodø for både trenere og utøvere i regionen. Det ble tre innholdsrike dager på matta med instruktører fra Trenerbanken og lokale trenere.

På fredagen startet vi med kata-trening. Gunnar Heffermehl (Ippon judoklubb) var instruktør og loset deltakerne gjennom økten. På lørdagen fortsatte vi med konkurranserettet teknikktrening og kata-trening. Det ble også randori-trening og masse nyttig og viktig lærdom ble formidlet. På søndagen avsluttet vi med kata-trening.

Det var veldig gøy for oss i Bodø å få besøk fra en hel gjeng trivelige og flinke judokas fra Gratangen. Og selvfølgelig hyggelig at i alle fall en fra Stålkameratene tok turen over Saltfjellet.

Dette ble ei flott helg med mye forskjellig innhold. Vi ønsker å rette en stor takk til Gunnar Heffermehl som har tatt seg god tid til hver og en av deltagerne som ønsket å sette seg mer inn i kataens mysterier. Også takk til Kim Andersen som ledet både konkurranseteknikkøktene og randoriøktene. Med mye ny lærdom og flotte nye bekjentskaper er kort oppsummert det vi sitter igjen med: Et smil

Hanne Myrnes, Bodø Judoclub


Ved starten av dag 2 på samlinga. Og enda flere dukket opp utover dagen. Hanne Myrnes, Gunnar Konow Heffermehl, Kristian Olsen Osnes, Håvard Alexander Myrnes Kadelburger, Skjalg Andersen, Arne Stokke, Sigurd Stokke, Øystein-Wessel Kalvå, Sigurd Kalvå, Rolv Aakre og Kim G. Andersen.


Okuri-ashi barai, luftig variant ? med Skjalg Andersen og Sigurd Kalvå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits