Jentesamling i Ippon Judoklubb

 

Helgen uke 18 var det nok en gang invitert til jentesamling i Nadderudhallen i regi av Ippon judoklubb. Trenerne var Cecilie Bolander, Julie Bygdevoll, Emilie Bachmann og Rosa Alsgaard - alle til daglig trenere på Ippon judoklubb.Fredag 17. april begynte kvelden med trening for alle 54 jenter. Hovedfokus var å bli kjent gjennom forskjellige aktiviteter, blant annet parøvelser, lek og turning. Etterhvert gikk vi over til  grunnleggende judoteknikker og judorelaterte øvelser, tilpasset alle nivåer. Fantastisk å se hvor flinke de er, spesielt nybegynnerne som aldri har prøvd judo. Økten ble avsluttet med mentaltrening. Etter pizza og brus var det lagt opp til film og snacks for de som ønsket.

Lørdag ble det servert frokost 8:30, med påfølgende trening 9:30. Økten gikk ut på felles oppvarming, for så å dele opp mellom de som ønsket mer judo og bakkekamp, og de som ville ha andre aktiviteter, leker og øvelser. Aktivitetsdelen hadde forksjellige samarbeids- og gruppeleker, samt turnøvelser med vri da alle måtte ha ballonger i judodraktene. Morsom øvelse for store og små. Judodelen trente den klassiske ?killern?og hadde ne-waza for de mer erfarne.

Etter rask lunsjpause var størstedelen klare for bading i Nadderudhallen, i mens de resterende ble igjen i dojoen med Emilie. Jentesamlingen ble avsluttet med vafler og saft til alle de strålende jentene som var med på samlingen.

Vi sees igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits