Kataskolens sesongstart

Vi starter opp med første offisielle trening etter sommerferien onsdag 2. september kl. 20 i Ippon Judoklubbs lokaler i Nadderudhallen, Bærum. Temaet for høsten er Kodokan Goshin Jutsu no Kata og temaet for våren blir Ju no Kata.

Filosofien for skolen er at du som judoutøver kan komme og trene kata med oss, enten ved å følge temaet for sesongen, og eller trene din egen kata samt å få oppfølging og veiledning i denne. Vi følger Kodokans offisielle filosofi for kata, som vil si kata i klassisk form.

Dette betyr, at kl 20 blir det gjort en oppvarming med innlagte judoteknikker fra Gokyo´en og lett newaza. Deretter kan du velge om du vil være med på temaet for sesongen, som denne gangen altså er Goshin Jutsu no Kata, eller trene din egen kata.

Fra klokken 21 vil våre instruktører være tilgjengelig for deg som øver på egen kata og eventuelt måtte ha spørsmål om denne. Vi holder på til senest kl 21:45. Klokken 22 skal alle ha forlatt bygningen.

Ippon Judoklubb har i snart ti år vært svært rause med oss ved at de har latt Kataskolen få trene i deres lokaler uten krav om betaling fra oss. Det har dermed vært mulig å utvikle kataskolen med katakunnskap som er blitt samlet litt etter litt opp gjennom de siste 10 årene. Etterhvert så har vi lært en del. Dette ønsker vi å bringe videre til dere.

Det finnes ikke mange kataskoler i verden. Om det i det hele tatt finnes noen andre vet jeg ikke. Vi føler vi oss litt spesielle, og litt stolte. Vi krever ikke betaling i form av penger, kun med din innsats på matta.

 

Velkommen skal du være!

 

Hilsen Kent Westerby,

Master Teacher

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits