Åpning av dojo i MIF-Judo

Krokstad Judoklubb ble tidligere i år integrert hos Mjøndalen Idrettsforening (MIF), og har dermed fått navnet Mjøndalen IF - Judo.

Som en del av omorganiseringen, har judogruppa nå også fått en ny dojo. Det nye klubblokalet er nå lokalisert i Mjøndalshallen, som mange kanskje kjenner til har vært arenaen for Nyttårsstevne de siste årene. Det nye lokalet i Mjøndalshallen får et noe mindre matteareal enn det de har hatt tidligere, men til gjengjeld forbedrer de fasilitetene; gode garderober, bedre ventilasjon, bedre parkering, bedre lokalisasjon og bedre eksponering.

Siv Monika Tjeldvoll var, på vegne av Forbundsstyret, tilstede under den offisielle åpningen av dojoen torsdag 3/9. Det var en hyggelig markering med kaffe og kaker, samt oppvisning av både judo og jiu-jiutsu.

Lederen av MIF, Arild Nygård, var også tilstede og kunne stolt fortelle hvor fornøyde de er med å få integrert Judo inn i idrettslaget.


F.v.: NJF representant Siv Monika Tjeldvoll, MIF-leder Arild Nygård og MIF-Judo v/ Shino Wilberg.

Det er mye potensiale for MIF-Judo som nå er en del av et stort idrettslag i Mjøndalen. Det blir spennende å følge utviklingen og se hvilke positive ringvirkningene som følger med å være en del av et eksisterende idrettslag. Vi har stor tro på denne løsningen for spesielt små klubber som kanskje har en del utfordringer med å holde liv i en egen klubb.

NJF ønsker judogruppa lykke til videre med treningsoppstart i den rykende nye dojoen!


MIF har på sin egen nettside laget en liten artikkel fra åpningen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits