Jentesamling oktober 2015 - Ippon Judoklubb

Høstens viktigste arrangement ble igjen holdt i Ippon Judoklubb sine lokaler i Nadderudhallen. 43 jenter fra Ippon JK, Oslo JK, Sande JK, Kragerø JK, Asker JK og Nesodden JK, med trenerne Emilie Bachmann, Cecilie Bolander, Julie Bygdevoll og Rosa Alsgaard var med på en fullstappet treningshelg med judo, foredrag, lek, bading og film.

 

Fredag 16.oktober

Fredag bestod første økt av mye lek og moro. Alle fikk muligheten til å bli kjent gjennom samarbeidsøvelser. Videre hadde vi runder med ne-waza (bakkekamp). De mer erfarne judoutøverne var mer enn villige til å lære bort judotriks til nybegynnerne som aldri hadde prøvd judo tidligere. Rett etter trening fikk vi et lærerikt foredrag om ernæring fra Klinikk for Alle, avdeling Bekkestua. Kvelden ble livlig avsluttet med pizza, brus og film.


Lørdag 17.oktober

Klokken syv på lørdag gikk vekkeklokka. Etter frokost var jentene klare for en lang dag med to treningsøkter og bading i svømmehallen. Første trening hadde vi gjennomgang av hvordan man kunne snu motstanderen fra mage og over på rygg, etterfulgt av randori. Så fikk de 30 minutter fruktpause og tid til å skifte til styrketrening. Den gikk ut på løping, harehopp, og styrkeøvelser, og endte med mange utslitte kropper. Siste del av økten hadde vi en konkurranse hvor det var om å gjøre å stå lengst i 90-grader - vinneren fikk varm pizza til lunsj.


Etter mat og påfyll av energi dro størsteparten og badet med Julie og Cecilie, i mens de resterende hadde dansekurs og steking av vafler med Emilie og Rosa. Vi håper alle hadde en strålende helg, og at alle kommer tilbake neste gang.

Vi sees igjen!

Hilsen Rosa og resten av trenerne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits