Trondheim Judokwai 50 år

Undertegnede var så heldig å få representere styret i NJF på Trondheim Judokwai sitt 50-årsjubileum. Siden jeg har vært medlem og trener i klubben, var dette et oppdrag jeg virkelig så fram til.


Som landets tredje eldste klubb har klubben en lang og innholdsrik historie og dette ble belyst av flere av kveldens talere.
Som forbundets representant la jeg i min tale vekt på dagens situasjon, der TJKw virkelig har gjort store sportslige fremskritt. Nummer to i den totale Norgescupen, beste dameklubb og hele 9 norgescupvinnere i 2015 sier sitt tydelige språk. To ungdomsIandslagsutøvere, og flere som banker på døren både i ungdoms- og juniorlandslag hører også med til suksessen. I tillegg har klubben internasjonal utøver blant funksjonshemmede som gjør sine saker meget godt og også har fått stort stipend fra Sør-Trøndelag idrettskrets. På trenersiden har Johnny Roaldseth vært ungdomslandslagstrener de siste årene, og har også fått jobben som ny regiontrener i region midt. Internt i klubben har Erlend Brovold og Tonje Mathisen vært viktige for konkurransegruppa.

NJF representant Jørgen Hillestad med klubbleder Johnny Roaldseth

Jeg nevnte også veteran/voksengruppa som en viktig faktor for klubben. En ivrig og engasjert gjeng som i tillegg til å trene judo driver med yoga og andre alternative miljøskapende aktiviteter.


May Romundstad fra Sør-Trøndelag Idrettskrets holdt en tale der hun la vekt på NJF?s kjerneverdier, og Leif Kennair fra klubben fulgte opp dette med en klassiker fra Monthy Python?s katalog.

Av andre talere kan nevnes Levanger JKs Alf Birger Rostad som snakket om 40 års samarbeid med Kwaien, og regionleder Snorre Johansen som delte ut tremedaljer til gamle ledere og trenere. Flotte oppkappete skiver, inngravert med svipenn slik det var i gamle Trønder Cup. Et artig gjensyn for mange gamle Kwaiere.


 

Johnny Roaldseth loste oss ellers gjennom kvelden på en glimrende måte, og i tillegg til god mat og drikke fikk vi servert en dose trønderrock fra innleid trubadur.

Jørgen Hillestad
Vararepresentant i forbundsstyret

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits