Judofestival på Sørlandet

På lørdag 11.februar ble det endelig arrangert et stevne i agderfylkene igjen. IL Sørfjell-judogruppa hadde gleden av å invitere sine nærklubber til barnestevne i Arendal. Vi hadde med 40 utøvere, hvor 38 av dem aldri hadde deltatt i shiai før.  Stevnet ble holdt på ei matte, og selv om stevneleder overvurderte sine multitaskingsferdigheter en smule, gikk det fint unna.


Hoveddommer Remi Berbom stilte som dommermentor og hoveddommer. Det er ikke mange aktive dommere på Sørlandet, så han og Geirmund Glendrange fikk dømt mye. Unge Daniel Hovrind fra Budosør fikk prøve seg som mattedommer og viste lovende takter. Dommerkurs neste!

Vi fulgte de nye IJF-reglene, samt de nye barnereglene til NJF. Begge deler fungerte veldig godt. Det var tydelig at klubbene hadde forberedt seg på dette.

Dette var et lavterskeltilbud der vi prøvde å lage så jevne klasser som mulig, og vi lyktes stort sett med det. Tilbakemeldingene fra Kragerø, Kristiansand Judo og Budosør tydet på at vi hadde truffet godt på hovedmålsetningen.

I premier delte vi ut fine saker vi hadde fått fra forbundet, samt en liten nøkkelring med lommelykt på. På denne hadde vi fått skrevet inn NJF?s verdier. Judofestivalbegrepet med banner, ballonger og premier gir barnestevner en fin og profesjonell ramme.

Ledere og trenere for de fire klubbene fikk også oppnådd god kontakt, og vi ble enige om å samarbeide godt fremover. Kanskje vi kan få til to barnestevner i året? Vi tror det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits